Donation till de föräldralösa barnen i fattiga Bolivia

Mellan den 20 december och 31 december 2012 hade N.nu en kampanj. Förutom kraftig rabatt på våra tjänster så utlovades även att 10 procent skulle gå direkt till föräldralösa barn i Bolivia

Kampanjen gick bra och vi samlade in 9310 kr till barnen. Det låter kanske inte så mycket men tänk på att lönen för en utbildad lärare i Bolivia är under 2000 kr per månad och att stödet från staten till barnhemmen endast är motsvarande cirka 200 kr per månad per barn. Barnhemmen är helt beroende av donationer för att kunna gå runt. Stort tack till er för de insamlade pengarna!

Jag och min fru, som just nu bor i Bolivia, köpte presenter och skänkte till de två närmaste barnhemmen den 6 januari 2013:

  • Industriell maskin för bakning av bröd. (pojkarna bakar och säljer bröd)
  • 3 cyklar till flickorna
  • Anteckningsblock, olika pennor, papper, suddgummi och pennvässare till alla 76 barnen
  • 7 fotbollar, 6 volleybollar och 8 basketbollar.
  • Spel: Monopol, pussel, kortlekar och schack.

När vi gick in i det första barnhemmet och såg alla de föräldralösa barnen hålla hand och sjunga om Jesus så blev både jag och min fru mycket rörda. Här följer lite bilder:

Cirka 1300 kr blev över och är sparat ett senare tillfälle.

Vi kommer att ha fler kampanjer och även arrangera så att både privatpersoner och företag kan donera pengar där 100 procent av donationen kommer att gå till utsatta personer, både barn och vuxna, i Bolivia. Vi kommer även att arrangera så att företag kan få en giltig, avdragsgill faktura. Om du är intresserad av detta så skriv in din e-post här nedan och klicka sedan på länken i vårt svarsmeddelande så får du mer information framöver.

Jag hoppas detta är början på något stort :)

10 Jan 2012